צריבה באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/01/2015 | 01:01 | מאת: ר

שלום רב, מזה כשלושה ימים יש לי צריבה חזקה באזור פי הטבעת. לא רק כשיש יציאה אלא כל הזמן. אחרי לילה, יש רגיעה ואז במשך היום זה מתגבר. קשה לי לשבת. והכאב הוא כל הזמן. לא ראיתי שיש דימום כלשהוא. האם אפשר לקבל הערכה ממה זה נובע ומהו הטיפול? בתודה מראש ר

24/01/2015 | 20:43 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, תלונות כפי שמתואר יכולות להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל פיסורה, טחורים, גרד אנאלי ראשוני ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה.מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה