פיסורה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

20/01/2015 | 22:42 | מאת: נטע

שלום, אני 3 וחצי חודשים לאחר לידה - התגלו לי 2 פיסורות כחודש לאחר הלידה. פרקטולוג המליץ על נפידיפין. לאחר כחודשיים של טיפול והקלה משמעותית חשתי שוב כאבים מטורפים, כנראה מיציאה קשה- ולאחר בדיקה נראה כי הפיסורה התחתונה החלימה ונותרתי עם העליונה. כרגע מטופלת עם רקטוג'סיק וחזרתי לקחת שוב שמן פרפין. 1. מה עדיף שמן פרפין או נורמלקס (ומה התקופת זמן שיש להשתמש)? 2. כתוצאה מהפיסורה יש לי מאין בליטה שמזכירה טחור (הפרקטולוג אומר שאין לי טחור). האם יש להכניס אותו כמו טחור? האם זה אמור לעבור לבד? 3. מה לגבי שטיפת פולידין? תודה מראש

20/01/2015 | 22:47 | מאת: נטע

ושכחתי עוד דבר- האם יכול להיות שהטיפול גורם לדלקת בנרתיק. אני חשה אי נעימות וצריבה בנרתיק בחלק מהיום

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה