המעי הגס

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/01/2015 | 22:10 | מאת: כהן

שאלתי היא האם הפוליפים חוזרים לפני כשנה עברתי את הבדיקה במעי הגס עקב שינויים במשקל נמצאו פוליפים רבים והם נישרפו השאלה שלי האם צריך לחזור על הבדיקה בתום שנה אגב הפוליפים היו שפירים תודה מראש [אשמח לקבל תשובה ישר למייל בברכה

24/01/2015 | 21:00 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, קשה לענות על שאלתך באופן אחראי מבלי לראות את דוח הבדיקה המלא ותשובת הבדיקה הפתולוגית. בעיקרון, אם היו פוליפים מרובים, יש לתכנן בדיקה חוזרת. מציע לפנות לגסטרואנטרולוג עם המסמכים הבאים לתכנון מועד הבדיקה הבאה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה