פיסטולה רקטלית

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/01/2015 | 11:03 | מאת: ענת

לפני יומיים עברתי ניתוח של פיסטולי רקטלית, מצאו 2 תעלות והוציאו אותן. היום גיליתי שיש עדיין מין צמר גפן/ תחבושת על הפצע. אני אמורה להוציא אותה? המנתח אמר לי רק לשטוף במים וסבון ולא דיבר על התחבושת הזו

10/01/2015 | 18:48 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ענת שלום, איני יודע באיזה תחבושת מדובר. ישנן תחבושות שצריך להסיר וישנן תחבושות שנספגות לבד. בכל מקרה, אין כנראה בעיה להסיר תחבושת, גם אי היא מחומר נספג. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת ליעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה