כאבים לאחר ניתוח פיסטולה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

02/01/2015 | 13:13 | מאת: דוד

היי! לאחרונה עברתי ניתוח בשיטת סיטון לטיפול בפיסטולה. הכאבים משמעותיים ובנוסף ביציאות הצואה יוצאת גם מן הפצע הפתוח בנוסף לדימום. האם זה נורמלי? תודה וסופש נעים

03/01/2015 | 15:19 | מאת: פרופ' עודד זמורה

דוד שלום, פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה, איזה סוג של ניתוח סיטון עברת ומדוע, וללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה