כפל עור

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/12/2014 | 19:45 | מאת: רעות

שלום יש לי כפל עור בפי הטבעת אך לפני 3 ימים הוא התנפח וכאב מאוד אחרי יציאה ואף היה אחרי יציאה דימום קל . במהלך ה3 ימים לפעמים הוא פחות נפוח ולפעמים מתנפח שוב. הייתי בבדיקה אתמול אצל כירןרןג שלא מצא דבר. ובאמת אחרי הבדיקב אצלו באתי הביתה וראיתי שכפל העור התכווץ אך היום שוב התנפח. מזה הסיבות להתנפחות של כפל עור?

22/12/2014 | 21:05 | מאת: פרופ' עודד זמורה

רעות שלום, קפל עור כפי שאת מתארת יכול להתאים לטחור גדוש, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. במידה שהממצא ממשיך להציק לך, מומלץ לפנות שוב לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה חוזרת והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה