ספורט וסקס אחרי ניתוח פיסורה וטחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/12/2014 | 13:17 | מאת: גיא

שלום, עברתי ניתוח פיסורה בו נכרתו גם כמה טחורים לפני כשלושה שבועות. מתי ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית ? חדר כושר , אירובי.. בנוסף, האם אוכל לקיים מין אנאלי ? תודה רבה !

06/12/2014 | 22:27 | מאת: פרופ' עודד זמורה

גיא שלום, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה. בכלליות ניתן לומר שלרוב ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית מתי שאתה חש שאתה יכול, אולי פרט לרכיבה על אופניים, בהם הכיסא לוחץ ישירות על איזור הניתוח. ככלל ניתן לחזור לפעילות מינית דרך פי הטבעת לאחר החלמה מלאה של הפצעים. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה