גוש קטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/11/2014 | 16:19 | מאת: נילי פ

בת 27. היום מיששתי את אזור האנוס ופתאום הרגשתי גוש קטן בגודל של גולה, קרוב לפני השטח של היציאה. הוא לא היה שם קודם ולא כואב. עליי לדאוג?

27/11/2014 | 20:48 | מאת: פרופ' עודד זמורה

נילי שלום, ממצא כפי שאת מתארת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל אבצס (לרוב למווה בכאב ורגישות) ולעיתים נדירות אף גידולים באיזור זה. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול. אם מופיעה נפיחות ניכרת, כאב עז, חום גבוה וכד יש לפנות למיון לשלול אבצס.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה