שריר קופץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/11/2014 | 20:40 | מאת: יהודית

שלום פרופסור זמורה בזמן האחרון יש לי שריר קופצני באזור פי ה פי הטבעת בדיוק כמו שקופץ ליד העין. יש לי כאב בתחתית הבטן.אשמח לקבל את חוות דעתך וגם אשמח לקבל תשובה לאימיל ללא פרסומים תודה

22/11/2014 | 22:46 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יהודית שלום, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונה מפריעה לך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה