פצעון באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

11/11/2014 | 12:51 | מאת: בדוי

שלום, היום בבוקר הבחנתי בפצעון באזור פי הטבעת, כמעט ולא כואב, בנגיעה מרגיש כמו כאב של נגיעה בפצעון ( פצע התבגרות) ונראה כמו עקיצת יתוש גדולה יחסית. מה זה יכול להיות? יש לציין שאני בת 17. ושבשנה האחרונה היו לי כפעם בחודש תקופות של כמה ימים של שלשולים.

15/11/2014 | 20:14 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ממצא כפי שאת מתארת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל תחילת התפתחות אבצס סביב פי הטבעת. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם את לא רגועה, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.אם מופיעים סימנים של אבצס כגון חום, נפיחות עם כאב מקומי עז וכד' יש לפנות למיון.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה