רטיבות באיזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

11/11/2014 | 09:08 | מאת: אייל

שלום יש לי הרגשה של רטיבות/לחות באזור הסובב את פי הטבעת ( בין הלחיים ) , זה גורם לתחושה של אי נעימות ,האם יש הסבר לתופעה ? ומה דרכי הטיפול? יש לציין שהלכתי לפרוקטולוג ולא נמצאו טחורים או ממצא חריג תודה אייל

15/11/2014 | 20:12 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אייל שלום, פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. ניתן לשקול נסיון טיפולי במשחת הגנה כנגד תפרחת חיתולים למריחה מקומית ובייצוב יציאות בתוסף סיבים טבעוני לשתיה על בסיס פסיליום שניתן לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם. מעבר לכך, אם אין הטבה, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה