דימום

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/11/2014 | 00:12 | מאת: פיט

שלום, לפני כחצי שנה היו לי טחורים שעברו מעצמם לאחר כשלושה שבועות. מאז, מידי פעם )בערך פעם בשבוע( אני רואה קצת דם בהיר על נייר הטואלט בעת עשיית צרכים, הדבר מלווה בשלשול וגזים. מה הטיפול המומלץ?

08/11/2014 | 21:49 | מאת: פרופ' עודד זמורה

פיט שלום, פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. ככלל, מומלץ להקפיד על ריכוך יציאות בכלכלה עשירה בסיבים (ניתן להשתמש בתוסף סיבים טבעוני שניתן לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם) ושתיה מרובה, או במוצרים מרככי יציאות אחרים כגון פגלקס ונורמלקס. אם הסימפטומים נמשכים, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה