כאבים חזקים בשני חלקי הישבן עם הקרנה לאיבר המין

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/10/2014 | 22:16 | מאת: גולייט

בת 48, בחודש האחרון סובלת מכאבים חזקים מאוד בישבן שמקרינים לאבר המין, נבדקתי ע"י רופא נשים והכל תקין. קראתי כי הכאב החזק באחוריים ובאיבר המין נגרם לי בגלל הכאבים בעצם הזנב. עליי לציין כי לפני שלושה חודשיים עברתי ניתוח פיסורה וטחורים, כמו כן מטופלת קבוע בנקסיום ופרבליפ. מה עליי לעשות על מנת להפסיק ולמנוע את הכאבים

11/10/2014 | 21:33 | מאת: פרופ' עודד זמורה

גולאאט שלום, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה את סובלת כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות עם כל החומר הרפואי המצוי ברשותך לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה