יציאות רכות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/09/2014 | 11:33 | מאת: ר

הי שלום כבר שבועיים יש לי יציאות רכות כאלו שאם טיפה הן מוזזות אפשר לראות שהן די מתפזרות ורואים חתיכות אוכל שלא ממש התעכל טוב לא אכלתי חלב מאז שבועיים הפחתתי מאד בירקות ופירות ובקיצור זה לא עזר ... בנוסף לזה מאז קורה שאני בבקרים 3 פעמים בשרותים ואז כל היום אני בכלל לא הולך לשרותים. אין לי מושג ממה זה נובע, האם יש השערה מה הדבר שיכול לגרום לזה? תודה.

02/10/2014 | 19:49 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, צורת היציאות המתוארת יכולה להיות בתחום התקין, אולם לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם אין הטבה ניכרת תוך מספר שבועות מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה