שערה הפוכה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/09/2014 | 22:40 | מאת: אנונימית

שלוום יש לי שערות הפוכות במפשעה ,וזה עיניין של כמה שנים פשוט בתור ילדה לא התייחסתי לזה האזור לפעמים שטוח רגיל ולפעמים נהיה מוגלתי ועם דם,ואז שוב חוזר לשטוח הפצע.. השערות לפי דעתי כבר עמוק בפנים ממש ומסביב לאזור יש לי צלקות שסביר להניח ניגרמו מגילוחים קודמים אני חיילת..והרופאה בצבא אמרה לי להפסיק לגלח רציתי לדעת עם טיפול בלייזר יעזור במיקרה כזה ספציפי שהשערה לא שבוע ככה אלא כבר כמה שנים שלא התייחסתי לזה זה עדיין ישפיע הלייזר למרות הזמן שהיא נימצאת ככה?

02/10/2014 | 19:57 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ממצא כפי שאת מתארת יכול להחשיד לבעיה רפואית שנקראת הידרדניטיס סופורטיבה, ולכן כדאי להבדק אצל רופא עור לפני כל פעולה באיזור זה. מומלץ להתייעץ איתו האם לפי ממצאי בדיקתו ניתן לבצע הסרת שיער בלייזר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה