פרוקטופואם

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/09/2014 | 18:06 | מאת: סובלת

הרופא רשם לי פרוקטופואם עבור טחורים פנימיים ואחרי 3 ימים הכאב נחלש משמעותית אולם עדיין יש דימום קל בעת מתן צואה. כעבור כמה זמן הטחורים צפויים לעבור?

02/10/2014 | 19:52 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, כעיקרון מטרת הטיפול היא לשפר את איכות החיים, ואם יש שיפור ניכר, מה טוב. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם אין שיפור מספק תוך 2-3 שבועות מציע לפנות לרופא המטפל לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה