נראה לי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/09/2014 | 10:07 | מאת: לי

שלום. מזה חצי שנה אני מרגישה כשאני נוגעת כמו שלפוחית באיזור פי הטבעת זה לא כואב ולא מורגש כלל . אך מבחינה אסתטית זה מפריע. מה זה בדיוק? ממה זה הופיע? ואיך מסירים ?מהו התהליך ?ולמי עליי לפנות?

23/09/2014 | 21:35 | מאת: פרופ' עודד זמורה

לי שלום, ממצא כפי שאת מתארת יכול להתאים לקפל עור באיזור פי הטבעת, אולם לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם אכן מדובר בקפל עור, הממצא אינו בעייתי, והאינדיקציה היחידה להסירו בניתוח היא אינדיקציה אסטטית, אם את מעוניינת בכך. שנה טובה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה