יציאות מיימיות המשך

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/09/2014 | 09:56 | מאת: מלי

שלום בהמשך למה שכבר אמרתי רציתי לציין שמאז הקולונסקופיה מיום 9.9.2014 ועד היום חוץ מיציאות כמו מים שקופים הבטן שלי נפוחה וכל הזמן שומעים פעילות בבטן בעיקר בלילה ממש קונצרט והרגשה לא טובה בכללי. תמיד כשהיה לי התקף כזה,עברה לי הנפיחות אחרי כמה ימים וגם הצואה הסתדרה.עכשיו כלום. אם אני עדיין לא ארגיש טוב לקראת הקולונסקופיה שקבעו לי לעשות אותה? או כדאי לחכות? רק למחרת הוולוולוס (הטיפול הדחוף בבית החולים)הרגשתי הקלה ואחר כך שוב לא הרגשתי טוב כשעדיין שהיתי בבית החולים. הרופא אמר שאולי שוב הסתובב לי ולכן ממליץ על ניתוח וכך השתחררתי מבית החולים. אנא עצתכם תודה

23/09/2014 | 21:33 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מלי שלום, אם ישנה נפיחות בטנית ניכרת בדומה לזו שהיתה בעת שאובחן תסביב, יתכן שכדאי לפנות לחדר המיון לבדיקה, לשלול תסביב נוסף. שנה טובה ובריאה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה