ניקוז אפצס מהמעי העליון

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/09/2014 | 10:05 | מאת: אנונימי

שלום , בעלי חולה קרוהן לפני כשבועיים נתגלה אפצס במעי העליון היה מאושפז כשבוע ונעשה טיפול של ניקוז המוגלה מהאפצס באמצעות אולטראסאונד בשילוב החדרת מחט וניקוז. הנ"ל שוחרר מביה"ח ביום שישי האחרון 12/9 פעולת הניקוז בוצעה ביום 9/9 . כרגע 18/9 מקבל 1500 מ"ג אוגמנטין. האם הכאבים עדיין אמורים להמשיך, הנ"ל סובל מכאבים בצד הגוף היכן שבוצע הטיפול . חש מעין היתפסות שמכאיבה. תחושתו שכאב כאילו יש פצע במקום.

23/09/2014 | 21:06 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה בעלך סובל כרגע ומה מצבו. ככלל, ניקוז אבצס מביא לרוב לשיפור הדרגתי בסימפטומים. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו,לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה לולא בדיקה. אם אין שיפור מספק, מומלץ לפנות לרופא המטפל לבדיקה והכוונת הטיפול

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה