כאבים לאחר נתוח צניחת רירית החלחולת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

11/08/2014 | 16:34 | מאת: רבקה אביחי

עברתי נתוח צניחת רירית החלחולת לפני כשנה באופן פרטי.מאז אני סובלת ביציאות. אני מרגישה כמו חתך בפי הטבעת ששורף וכואב וגם מגרד אחרי יציאות או מקלחת.ישנו דימום קל במקום אחרי יציאות.רופא אחר שבדק אותי כתב "קו סיכות מתחת לקו המשונן".לא מבינה מה זה??הנתוח בוצע ע"י מכשיר עם סיכות ומכאן הבעיה?.ישנן עדיין סיכות במקום .האם יש דרך לצאת מזה?

14/08/2014 | 22:25 | מאת: פרופ' עודד זמורה

רבקה שלום, ככלל, כאשר ניתוחים לצניחת טחורים או צניחת רקטום מבוצעים על ידי מכשיר סיכות, קו הסיכות צריך לרוב להיות מעל הקו המשונן. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה.

13/09/2014 | 09:51 | מאת: אנונימית

היי רבקה, אשמח אם תוכלי ליצור קשר, לפרטים על הניתוח 054-2103155 תודה ויום נעים

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה