מין אנאלי כמקבל (פסיבי)

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/09/2014 | 14:53 | מאת: יוסי

אני בן 32, מקיים יחסי מין עם גברים כאשר אני הצד המקבל (פסיבי). כיוון שאני הצד המקבל עלי לדאוג להיות נקי לפני כל סקס מזדמן מה שגורם לי לבלות שעות בשירותים ולהתאמץ להוציא את הכל. עושה רושם שהגוף שלי כבר התרגל להוציא את כל מה שהוא מכניס ואם לא אני חש כבדות לא שגרתית (מה שגורם לי לא לאכול במשך ימים כדי שחלילה לא תקרה פדיחה). ניסיתי כמה פעמים לעשות חוקן במקום הבילוי הארוך בתא השירותים אך זה גורם לי להרגיש שיש לי עוד מלא מים בבטן למרות שנכנסתי מספר רב לשרותים. אני לא יודע מה עלי לעשות והאם ה"בילוי" הארוך וההתאמצות יכולים לפגוע לי באזור פי הטבעת, מעיים וכו... תודה

13/09/2014 | 22:50 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יוסי שלום, כעיקרון, גברים רבים מאד ברחבי העולם מקיימים יחסי מין אנאליים כמקבלים, ללא הפרעות בתפקוד מערכת העיכול. איני רואה סיבה מדוע אתה צריך לסגל הרגלי חיים, כולל הרגלי יציאות או הרגלי תזונה חריגים כדי לקיים יחסי מין. אם הרגלי היציאות פוגעים באיכות חייך, מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה