החלמת סינוס פילונדלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/09/2014 | 14:38 | מאת: עומר

שלום. לפני כשבוע עברתי ניתוח לכריתה של השערה הפוכה בעצם הזנב לפי מה שהמנתח אמר היו לי 60 שערות הבנתי שעדיף לא לתפור ובכול זאת תפרו לי הבנתי שיש דבר כזה תפרים מתכלים..רציתי לדעת כמה זמן יקח להם להתכלות החלמה של האזור ואם אוכל לחזור לפעילות ואם יש מגבלויות כגון בריכה או ים או דברים כאלה כמו כן עד עכשיו יש לי כאבים וכול יום הם מתגברים יותר ויותר בתודה עומר

06/09/2014 | 14:34 | מאת: פרופ' עודד זמורה

עומר שלום, ישנן אפשרויות כירורגיות שונות לטיפול בסינוס פילונידאלי, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה