חצי שנה אחרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

04/08/2014 | 17:39 | מאת: מזור ורק מזור

ערב טוב, שבעה חודשים אחרי ניתוח סטאר אובחנה היצרות פונקציונלית , לדברי הרופא. אי סדרות גבול בסיגמא דיסטלית והיצרות בצילומי התרוקנות. הרופא הביע חוסר שביעות רצון. האם זה בר תיקון? סובלת ללא הרף . אנא, עזרתך תודה ויום שקט

07/08/2014 | 16:47 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, קשה לי לדעת לפי תאורך למה הכוונה במונח היצרות פונקציונאלית. מציע לבקש מהכירורג המטפל הסבר מפורט או מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי לבדיקה והכוונת הטיפול עם כל החומר הרפואי המצוי בידך

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה