פצע בסמוך לפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/08/2014 | 12:59 | מאת: מודאג

שלום, זה מספר ימים שאני סובל מגירוי בפי הטבעת, וכאבים בעת מתן צואה ובמיוחד בזמן הניגוב אחריה. היום בחנתי את האזור, והבחנתי במה שנראה כמו חור קטן, בסמוך ממש לפי הטבעת. לא הבחנתי בהפרשות, ודימום הופיע רק מספר פעמים בעת הניגוב לאחר מתן צואה. במה מדובר, ואיך ניתן לטפל בבעיה? תודה מראש

07/08/2014 | 16:39 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ממצא כפי שאתה מתאר יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל פיסורה, פיסטולה, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה