ניתוח פילונידל

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/07/2014 | 10:15 | מאת: מרב

שלום רב פרופ יקר, אני רוצה לתאם אלייך תור פרטי ואינני מצליחה להשיג את המרפאה. השארתי כבר 2 הודעות. יש לנו ביטוח הראל פרטי. בני החייל צריך לעבור ניתוח לפילונידל סינוס. מאחר והתגייס לא מזמן ואז עשה קורס חשוב, לא יכול היה לעשות את הניתוח. אפילו ביקרנו לפני גיוסו במרפאה בתל השומר וקיווינו לראות אותך שם....שאלותיי אלייך ברשותך: 1. איך מתאמים תור דחוף? הבחור חייל בתפקיד חשוב וזה דחוף ביותר עבורו. 2.מרגע שמגיעים אלייך לייעוץ, כמה זמן לוקח לתאם תור לניתוח? 3.היכן מבוצע הניתוח, אסותא הרצליה או אסותא רמת החייל? 4. איך אתה עוזר לנו ? 5. תודה מראש מרב אפשרי להשאיר לי תשובה למייל [email protected]

30/07/2014 | 09:14 | מאת: מרב

שלום רב פרופ יקר, עדכון קצר, בינתיים חזרו אליי וקבענו תור ל13/8. אני מניחה שבמושגים של תור פרטי, זה די מהר אבל מאחר ובני חיי ומבצע תפקיד חשוב, יש לו אפשרות לבצע ניתוח לפילונידל בין התאריכים 14/9 עד 23/9. ברור לנו שהוא חייב לעבור ניתוח לפילונידל משום שהוא סובל מכאבים ואי נוחות תמידית. הדאגה שלי היא, שאם נגיע אלייך רק ב13/8, לא נצליח לתאם איתך ניתוח לתווך התאריכים האפשרי מבחינתו. איך אתה יכול לעזור לנו בעניין זה? והאם אפשרי לבצע ניתוח בתווך זה של תאריכים? יש לנו ביטוח הראל. תודה והמשך יום טוב, מרב

03/08/2014 | 10:32 | מאת: מרב

פרופ יקר, בקשה ענקית אלייך, אנא, מעוניינים להגיע למרפאה שלך ב 6/8. הבן שלי חייל, דחה ניתוח כי לא יכול היה לבצעו בגלל הצבא. כעת, פנוי לניתוח רק מאמצע ספטמבר, לשבועיים ספציפיים. אנא, קבל אותנו דחוף כדי שנוכל לתאם ניתוח לתאריכים הנל. תודה מראש, מרב

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה