גזים עם קצת שלשול

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/07/2014 | 10:18 | מאת: avi

רציתי לדעת היום היה לי תחושה שאני צריך לשחרר נאד וברגע ששחררתי אותו יצא לי איתו קצת שלשול רציתי לדעת האם זה נורמלי שזה קורה שמתי שאני מרגיש שיש לי נאד ויצא איתו קצת שלשול זה קרה לי לפני תקופה די ארוכה וגם היום האם זה נורמלי ואם זה קשור אני בחור בן 22 בריא ולפני שבוע ומשהו עברתי קשירת טחורים בפעם השלישית תודה רבה

28/07/2014 | 21:33 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אבי שלום, התלונה שאתה מתאר יכולה לקרות גם לאנשים עם סוגרים תקינים בפי הטבעת. תלונה כגון זו היא בעיקרה בעיה של איכות חיים, ואם היא פוגעת במידה קשה באיכות חייך, ניתן לנסות לשפר את השליטה ואת יכולת האבחנה בין גז לנוזל באמצעות פיזיוטרפיה של רצפת האגן וביופידבק. אם הסבל ניכר, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה