חתך מתחת לעצם להזנב !

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

13/07/2014 | 23:47 | מאת: קרן

לפני פחות מחודש התחיל כאבים בעצם הזנב ומה שהתברר שיש לי חתך רציני אמא שלי קנתה לי משחה ויטו מורפן שלא עזר לי בכלום אני סובלת אני לא יכולה לשבת וגם את בקושי אני סובלת מכאבים איומים למשל בפעולות פשווטות שאני לא יכולה לעשות נתנו לי משחה בבית מרקחת הרוקח טוען שהם מכינים אותה שמה אבל אני צריכה אישור או מרופא משפחה או מרופא עור כשאני יביא לו את המרשם הם יכינו לי וזה יהיה מוכן למחרת זה נקרא המשחה :nifedipine האם כדי לקנות את המשחה הזאת היא יכולה לרפא לי את החתך הזה ולהקל לי על הכאב רציתי גם לציין שאני חולה בסוכרת מסוג 2 יכול להיות שיש קשר בין שני הדברים מחכה לתשובה בדחיפות

21/07/2014 | 22:12 | מאת: פרופ' עודד זמורה

קרן שלום, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. ככלל, תלונות כפי שאת מתארת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל סינוס פילונידאלי, פיסורה בפי הטבעת, ועוד. משחת ניפדיפין מיועדת לטיפול בפיסורה ודורשת מרשם בדיוק מפני ברופא מומחה צריך לאבחן קודם את טיב המחלה ומהותה. אם אין הטבה ניכרת, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה