חתיכות עור אדומות בצואה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/07/2014 | 10:44 | מאת: שואל

שלום, לפני כשנה הייתה לי יציאה שכללה חתיכות אדומות (כמו חתיכות עור אדומות, לא דם נוזלי). בבדיקת רופא שביצעתי לא התגלו טחורים או בעיות מיוחדות. בדיקה לדם סמוי בצואה שביצעתי לפני שנה יצאה שלילית. היום (אחרי כמעט שנה) התופעה חזרה שוב. אני חושב שמדובר בחתיכות עור אבל עדיין חושש שאולי מדובר בדימום. האם דם בצואה חייב להיות נוזלי? האם הוא יכול להיות בצורת חתיכות עור אדומות ? תודה.

07/07/2014 | 10:50 | מאת: שואל

שכחתי לציין: אני בן 32, אין תופעות מיוחדות מעבר לזה(כאבי בטן וכו').

10/07/2014 | 23:16 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. באופן כללי, הכי סביר שבכל זאת מדובר בדימום (אולי קרישי דם). אם הסימטומים מתמידים, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה