טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

04/07/2014 | 05:34 | מאת: ניק

שלום אני בן 29 ויש לי טחורים דרגה 2 בזמן התרוקנות הטחורים צונחים ואז חוזרים בחזרה עשו לי קשירת טחורים אבל אחרי כמה חודשים הם חזרו הטחורים השאלה שלי זה האם אני יכול לבקש לעשות ניתוח לכריתת טחורים את הניתוח הסטנדרטי הבנתי שהוא הניתוח הכי יעיל והסיכוי שהטחורים יחזרו הוא נמוך מאוד והאם ההחלמה של הניתוח זה באמת חצי שנה תודה

10/07/2014 | 22:55 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ניק שלום, כעיקרון טחורים הם בעיקרם בעיה של איכות חיים ולכן ברור שדעה שלך מהו הטיפול הנכון ביותר בטחורים מהם אתה סובל יש משמעות. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. חלקה הקשה של החלמה מניתוח לכריתת טחורים אורך בממוצע כשבועיים- שלשה והחלמה מלאה לרוב צפויה לאחר מספר שבועות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה