כאב בזמן ישיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/06/2014 | 22:56 | מאת: אני

בחודשים האחרונים יש לי כאב מימין ומעל לפי הטבעת. לא כואב לי בפי הטבעת ממש גם לא בזמן יציאות. הכאב מרגיש כמו פצע פנימי לאורך קו דנמצא מימין ומעל פי הטבעת ) במרחק כ 2 סמ מפי הטבעת). אם אני עומדת ולוחצת על המקום אין תחושה של כאב. רק בזמן ישיבה, בעיקר על משטח קשה.

30/06/2014 | 22:19 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה את סובלת כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונה מפריעה לך במידה ניכרת, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה