ניתוח pns שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/06/2014 | 18:14 | מאת: אנונימי

שלום רב.. אני חייל בצבא עשיתי ניתוח שערך כחצי שעה עם הרדמה כללית.. כעבור שעה הגעתי הביתה התחלתי להרגיש חום בגוף ורעש מוזר באוזניים סחרחורת ואז התעלפתי... רציתי לדעת מה יכולה להיול הסיבה לעלפון תודה

23/06/2014 | 22:15 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל ומדוע התפלפת ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ להתייעץ ברופא המטפל בשאלה זו.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה