דמם ומעט דם קרוש לאחר קשירת טחורים + כמויות גדולות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/04/2014 | 01:05 | מאת: אלירן זיו

של ריר בצואה בן 28 לפני כשבועיים עברתי קשירת טחורים בפעם השניה (הפעם הקודמת הייתה חודש קודם לכן). מאז הקשירה אני ניגש הרבה פעמים לשרותים והיציאה היא ריר בהיר לבן או שקוף בלבד. האם הדבר שכיח? (אני סובל גם ממעי רגיז). בנוסף יש ביציאות מסוימות דם עם נוזל שקוף ולפעמים גם דם קרוש. העניין הוא שאני יוצא מחר לחופשה בת שבוע ומודאג מהדברים שתיארתי. השאלה אם הדברים שתיארתי שכיחים או עלי לגשת לרופא כמו כן, האם אני יכול להיכנס לבריכה \ ים כשיש דמם שכזה (רק ביציאות, כמות לא גדולה של דם) תודה מראש אלירן

05/04/2014 | 15:05 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אלירן שלום, ככלל, דמם קל בטווח של השבועיים הראשןנים לאחר קשירת טחורים, כמו גם תחושת צורך תחוף ליציאה, שכיחים לאחר קשירה. אין מניעה להכנס למים. במקרה של דמם מאסיבי יש לפנות מיידית לטיפול. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה ומבלי להכיר את כל פרטי המקרה.

05/04/2014 | 19:13 | מאת: אלירן זיו

לגבי הריר השקוף\ בהיר\ לבן שיש לי יחסית הרבה האם זה קשור לקשירה או לטחורים? או כלל לא? תודה שוב

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה