כאבים בנרתיק

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

05/04/2013 | 21:49 | מאת: לולה

אני סובלת מזה כחודשיים מכאבים חזקים בנרתיק שהחלו בזמן קיום יחסי מין ונמשכים עד היום, כאמור כחודשיים. טופלתי במס' משחות שלא עזרו,נבדקתי ע"י 3 רופאים שלא מצאו דבר חריג ושבוע שעבר ביצעתי בדיקת תרבית שתוצאותיה: Vaginal Yeast Culture | אין צמיחת שמרים Vaginal Microscopy | היעדר פלורה נורמלית מה זה אומר? קיבלתי כרגע משחת אלחוש אבל זה לא ממש משפיע ואני כבר ממש מיואשת , אודה לעזרתכם

יש פורום העוסק בתחום הפני השאלה בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים