תוצאות בדיקת אולטראסונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/12/2016 | 13:57 | מאת: מלי

אני בת 34 ונמצאת במעקב אצל כירורג שד מידיי חצי שנה. לפני מס' ימים עשיתי בדיקת US שד - הממצאים: שד שמאל - BIRABS 2. שד ימין- BIRABS 3. האם על סמך אלו מומלץ לי לבצע ממוגרפיה? אני רוצה לעשות ממוגרפיה כדי להיות שקטה - האם הקרינה בממוגרפיה בעלת סיכון גבוה? בתודה, מלי

13/02/2017 | 17:39 | מאת: פרופ' דינה לב

היי מלי, הממצאים שתיארת כפי שהם מדווחים אינם בעלי דרגת חשד גבוה. יחד עם זאת בהעדר אינפורמציה נוספת ומבלי לבדוק אותך קשה להעריך את הצורך בבדיקות נוספות. מומלץ כי תפני לכירורג השד שלך בהצלחה, דינה

מנהל פורום סרטן השד