הקרנות בזמן ניתוח - האם זה אפשרי?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/12/2016 | 18:51 | מאת: מיכל

שלום, אובחנתי עם DCIS בשד ימין בגודל 5 ס"מ בשעה 12 מהפטמה. אני מיועדת לניתוח משמר - הסרת הגידול, הקרנות וטיפול הורמונלי. רציתי לדעת האם קיימת אפשרות במצבי שאעבור הקרנות במהלך הניתוח וכך לא אצטרך הקרנות לאחר הניתוח? בתודה מראש מיכל

02/12/2016 | 15:13 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום מיכל לקרינה בזמן הניתוח יש אינדיקציות מאוד מוגדרות- הטיפול ניתן לגידולים שהם invasive duct carcinoma- גידול פולשני ולא DCIS, בגודל עד 3 ס"מ. מצב בתארת לא מתאים לטיפול קרינתי תוך ניתוחי בברכה

מנהל פורום סרטן השד