יש סיבה לדאגה? כאבים בבית השחי ובשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/11/2016 | 16:34 | מאת: אלמונית

אשמח לייעוץ: בת 35, סובלת ב4 חודשים האחרונים מכאבים בבית השחי, בשד, בפטמה אך גם בגב, בכתף ובזרוע. צילום - ללא ממצא (למעט עקמת קלה וישנה) Us - נמצאה ציסטה בשעה 9. הכאבים הוחמרו בשבוע האחרון עם נטילת הורמונים כחלק מivf. סבב ivf קודם היה לפני כחצי שנה, אך לא צלח. הבירור הרפואי הסתיים, אך אני עדיין מוטרדת משום שלא קיבלתי הסבר לסיבת הכאב. מה עליי לעשות והאם יש סיבה להיות מוטרדת?

13/02/2017 | 17:31 | מאת: פרופ' דינה לב

היי, קשה לתת המלצה מבלי לבדוק אותך. אייעץ כי באם התלונות ממשיכות תפני שוב לכירורג שד לשם הערכה מחודשת בהצלחה, דינה

מנהל פורום סרטן השד