ביופסיית טרו קאט מתי מגיעה תשובה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/11/2016 | 14:29 | מאת: רותי

שלום , עשיתי ביופסיית טרו קאט ביום שני האחרון בשל גידול 1 ס"מ , מוגדר שנמצא בשד . אני מאוד לחוצה מהתשובה למרות שהאחות שמסרה לי את דף הסיכום בו היה כתוב מוגדר , אמרה שאני יכולה להפחית חרדה . שאלתי - האם היו מתקשרים כבר אם הגידול היה נמצא שפיר ? חברות שלי שחלו סיפרו שהתקשרו אליהן תוך יומיים-שלושה ... תודה על המענה!!!

26/11/2016 | 23:12 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב תוצאות ביופסיה בממוצא מגיעות תוך שבוע ימים, אך תלוי גם במעבדה , גם בסיבת הפניה- בתהליכים שחשד יותר גבוה בדיקה נעשת בעדיפות. אבל כמובן אי אפשר להגיד בודאות מה תוצאות הביופסיה רק לפי הזמן שעבר מהבדיקה. בברכה

מנהל פורום סרטן השד