כאבים בברך במצב של סרטן מפושט לעצמות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/11/2016 | 20:35 | מאת: יעלה

שלום רב אני סובלת כבר זמן רב מכאבים בברך. הייתי אצל אורטופד ולאחר שביצעתי צילומים, הוא אמר לי שאין שום ממצא חריג. יש לי כאבים בעיקר במעבר מישיבה לעמידה, וזה מאוד מציק. טופלתי בטמוקסיפן, לטרוזול ועכשיו פסלודקס. האם הכאבים יכולים להיות קשורים לגרורות בעצמות, או לחלופין לטיפול האנטי-אסטרוגני שאני מקבלת? תודה רבה יעלה

18/11/2016 | 13:27 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, כאבים בברך יכולים להיות תוצאה של מצבים שוינים- שינויים דלקתיים, שינויים נווניים, יותר נדיר כתוצאה ממעורבות במחלה. כדאי לבצע מיפוי עצמות ולהמשיך בירור וטיפול לפי התוצאות. כאבי פרקים שקשורים לטיפול הורמונלי בדר כלל סימטריים, מופיעים בעיקר בכפות ידיים. בברכה

מנהל פורום סרטן השד