מודאגת בבקשה התיחחסו לשאלתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/11/2016 | 18:59 | מאת: גילה

היי לפני כחודש חשתי כאב בשד שמאל ניגשתי לרופא משפחה ששלחה אותי לאולטרסאונד אחרי שלטענתה הרגישה גוש3 ס"מ נייד מתחת לפטמה..האולטרסאונד יצא תקין שלחה אותי לממגרפיה שגילתה גוש שומני 13מ"מ שפיר מבחינה רנטגנית.אני בת 36 וחצי ללא שום הסטוריה חלילה.מה שקורה השד השמאלי גדל לעומת הימיני וכן גם העטרה שינוי שניתן מייד להבחין בו כירורג שד אמר שאין לי מה לדאוג שהוא לא מרגיש שום גוש ושזה ניראה כמו בלוטות של השד אני עדיין לא רגועה.לאף אחד אין הסבר למה השד גדל ככה..הכאב חלף אך יש תחושה תמידית של אי נוחות מה עוד ניתן לעשות?וגם זנב השד נפוח.וכואב שנוגעים שם

14/11/2016 | 22:56 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום גילה קשה לתת תשובה לשאלה שלך בלי לראות צילומים ולבדוק אותך- אפשר לפנות לכירורג שד נוסף לבדיקה והתיעצות בברכה

מנהל פורום סרטן השד