טמוקסיפן כמעט תשע שנים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/11/2016 | 19:25 | מאת: נעמי

שוקלת להפסיק....מה דעתך????

06/11/2016 | 21:13 | מאת: שושי

אני שאלתי לפני שבוע על אנסטרוזול ואיש אינו עונה לי. מקווה שלך יענו..

06/11/2016 | 21:13 | מאת: שושי

אני שאלתי לפני שבוע על אנסטרוזול ואיש אינו עונה לי. מקווה שלך יענו..

06/11/2016 | 23:11 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב לפי מחקרים וקוים מנכים של אירגונים אונקולוגיים לנשים שחלו בסרטן שד עם רצפטורים הורמונלים חיובים וקיבלו 5 שנים של טמוקסיפן מומלץ לשקול להמשיך טמוקסיפן לעוד 5 שנים או לשנות למעכבי ארומטאז ל5 שנים. כמובן רווח מטיפול ממושך יותר גבוה במחלה בשלבים מתקדמים יותר עם גידולים גדולים ו/או מעורבות בלוטו לימפה . בגידולים קטנים, ללא מעורבות בלוטות לימפה יתכן ואין תועלת מטיפול במשך 10 שנים. צריך גם לקחת בחשבון תופעות לוואי של טיפול הורמונלי ולפי שיקול של יתרונות וחיסרונות עם רופא מטפל להחליט על המשך טיפול בברכה

מנהל פורום סרטן השד