טיפול ב- xeloda - בדיקת pet-ct

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/10/2016 | 19:38 | מאת: רינת

אני חולה גרורתית, לאחר מספר קווי טיפולי הורמונלים וכימו. כעת מטופלת בxeloda. אודה לך על התשובה לשאלה, כדלקמן: למיטב ידיעתי, על פי הנחיות לביצוע בדיקת pet-ct, הזמן המינימאלי הנדרש, לאחר קבלת טיפול כימו עד לביצוע הבדיקה, הוא 12 יום, כשזמן ההפסקה בין שני קורסים של xeloda, הוא 7 ימים בלבד. מתי ניתן לבצע את הבדיקה על מנת לבדוק את יעילות התרופה? לאור השלב מאוד מתקדם של המחלה שבו אני נמצאת, זה מאוד חשוב לבצע את הבדיקה. אודה על תשובתך.

09/10/2016 | 21:49 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רינת, כמו שכתבת זמן ביצוע PET CT כ12-14 יום טיפול כימי - זה אומר שצריך להוסיף לשבוע הפסקה של קסלודה עוד כ 5-7 ימים ואז לבצע בדיקה בברכה

מנהל פורום סרטן השד