המלצה דחופה לרופא אונקולוג מומחה בסרטן השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/10/2016 | 19:09 | מאת: לילך

אימי בת 74 עם היסטוריה ארוכה של מחלת סרטן השד לפני 17 שנה קרטו לה שד לפני כשנתיים התגלה אצלה סרטן גרורתי בעצמות הייתה מטופלת אצל פרופיל והולך באסה הרופא לפני כשנה פרש לפנסיה ועברה לדר אברון בפגישה האחרונה שלה בשרה לה שהיא עוזבת ומכיוון שומני הסרטן עלו הומלץ לה לקחת אני טור אימי אלמנה מזה כשנתיים עברה תאונת רכים בגיל 40 ולאחר מכן הגנום של המחלה אין לה כוחות נפשיים להתמודדות כתוצאה מהטיפול היא חלשה מאוד מקיאה, משלשלת ,יש לה שיעול טורדני התנוחה לה העין לפני שבוע היה בפגישת מעקב אצל דר חמינוביץ הרופאה לא טרחה לבדוק נאמר לה שתיגש סי טי פט יום למחרת אימי הגיע לרפואת משפחה נאמר לה שיש לה ברונחית המצב הדרדר התקשרנו לאחות האחראית לאחר שיחה עם דר חמינוביץ אימי התבקשה לחזור לאסף הרופא למיון במטרה תפגוש אותה במיון כשאני הייתה במיון הרופא לא הגיעה והודיעה לה להפסיק את הטיפול אימי באפיסת כוחותיה מטלטלת כמו כדור אין מי שניתן לה מענה מקצועי כרגע היא נמצאת אצלי והיות ובבית היא לבד זרוקה הפסיקה את הטיפול אך עדיין באפיסת כוחות האם זה הגיוני שאישה בגילה שעברה גיהינום צריכה להיות חסרת ישע אני פונה אליך בבקשה להמליץ לנו את הדרך הנכונה שתיל את אימי מהמצב ותהליכי לנו על רופא מומחה בתחום חייבת לציין שלפני הטיפול היא תפקדה מצוין . המון תודה על העזרה .

04/10/2016 | 19:11 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום לילך רופאים הפורום לא נותנים המלצות על רופאים ספציפים, מקווה שנשות הפורום יכולות לעזור לפי הנסיון שלהן בברכה

מנהל פורום סרטן השד