דעה שנייה , חוות דעת סרטן השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/09/2016 | 19:39 | מאת: חלי

שלום יקרות, האם תוכלו להמליץ לי על מישהו מעולה לחוות דעת שנייה , סרטן השד? תודה רבה

28/09/2016 | 02:16 | מאת: מאיר

עקב ניסיון גדול כבר (סרטן שד גרורתי פעמיים) כל השמות שאני ממליץ כאן הם גם מקצעונים ברמות גדולות ומעודכנים במחקרים החמים אבל הכי חשוב לבביים ואנושיים, הרוב לצערי מהיכרות אישית באונקולוגיה בצפון לכי לד"ר הדסה גולדברג מבי"ח נהריה בירושלים לכי לפרופ' תמר פרץ מהדסה (מקבלת גם בת"א) באיזור המרכז אז יש לך ברחובות את ד"ר נעה אפרת בן ברוך, ובתל השומר את ד"ר שני פאלוך עם את רוצה בכירוגיית שד אני ממליץ ברמות על ד"ר ערן שרון מבלינסון בברכה רפואה שלימה

28/09/2016 | 02:41 | מאת: מאיר

למרות שכל השמות שכתבתי לך הם מנהלי מחלקות בכירים מאד מאד בארץ, ומאד מאד לבביים, שתדעי לך מניסיון קשה עם כמה מנהלי מחלקות אחרים, שרובם לא לבביים, עסוקים מידי בגיוס כספים למחלקה ולעצמם, ולכן לפעמים עדיף להגיע לרופא מומחה אבל עם פחות שואוו, העיקר שיהיה מומחה, כי בגדול יש פרוטוקולים די ברורים לכל שלב וסוג, ועוד יותר חשוב שיהיה לבבי ואכפתי ואנושי אגב מאד ממליץ לך להיכנס לאחת מתשע, ולאגודה במלחמה בסרטן, ולאתר של ד"ר רות לאופר, זה מאד עוזר להבין את מצבך ומה יכול לעזור לך, ולשאול על זה בצניעות כמובן ומתוך מתן כבוד לרופא על מה שקראת

מנהל פורום סרטן השד