דחוף דחוף!!! אני בהריון חודש 7 הריון יקר מאוד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/09/2016 | 13:41 | מאת: גאיה

וחברה שלי עוברת כימוטרפיה(סרטן השד) האם אוכל ללוות אותה בזמן הטיפול בביה"ח? האם אוכל רק להפגש איתה, שעדיין החומר בגופה, או שזה מסכן אותי ואת העובר? תודה רבה על התשובה

21/09/2016 | 23:00 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום גאיה, חברה שלך לא מסכנת אותך - אין שום בעיה להיות במגע איתה. כמותרפיה עוברת פינוי מהגוף דרך שתן ויציאות אז כל עוד אין מגע עם הפרשות - אין בעיה. גם מבחינת ללבות אותה לבית חולים לא אמורה להיות בעיה, אך יתכן מבחינה נפשית יהיה לך קשה להיות בבית חולים וביחידת כמותרפיה בברכה

מנהל פורום סרטן השד