ציסטה בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/09/2016 | 08:45 | מאת: אפרת

ציסטה עכורה בשד מעידה על סרטן ?

17/09/2016 | 21:22 | מאת: פרופ' דינה לב

אפרת יקרה, ציסטות בשד, גם אם בעלות תוכן עכור, אינן בד"כ מעידות על ממאירות. יחד עם זאת ישנם סימנים אולטרהסונוגרפיים המצריכים המשך בירור גם במקרה של ציסטה. בהעדר פרטים נוספים קשה לייעץ אך חשוב שתבדקי ותראי את תוצאות הבדיקה לכירורג השד שלך. בהצלחה, דינה

18/09/2016 | 09:22 | מאת: אפרת

תודה רבה על התגובה ובהמשך לשאלתי רציתי לדעת אם ציסטה עכורה עם תוכן מצריכה שאיבת תוכן או אנטיביוטיקה או שזה עובר לבד .. כלומר אם הציסטה עם תוכן זה מראה על דלקת ?ואם כן זה עובר לבד או צריך טיפול

מנהל פורום סרטן השד