שאלה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/09/2016 | 10:33 | מאת: דנה

מצאו לי באולטסאונד גוש 17מ"מ לובורולי סדיר birds-3 האם ממצא זה סרטני ?

12/09/2016 | 23:09 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, BIRADS - זה דירוג רדיולוגי של ממצאים בממוגרפיה. באופן כללי BIRADS 3 - ממצא כניראה שפיר, אך בדרך כלל מומלץ מעקב רנטגני עוד כמה חודשים. כמובן במסגרת הפורום לא ניתן להתיחס ספציפית למקרה - חשוב לדעת האם יש סימפטומים , האם יש ממצאים בבדיקה גופנית, לכן מומלץ לפנות עם תוצאות של ממוגרפיה ו US לכירורג שד לבדיקה והסבר מדוייק על ממצאים בברכה

מנהל פורום סרטן השד