טיפולים קוסמטיים אחרי כימו

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/09/2016 | 12:13 | מאת: מיטל

טריפל נגטיב פלוס מעורבות בלוטות. קבלתי AC טקסול קרבו, ניתוח (כריתה חלקית והוצאת בלוטות) ולפני קרינה. כתוצאה מהטיפולים צמח לי לראשונה שיער פלומתי בפנים, וכן הפיגמנטציה שהיתה לי התגברה. השאלה היא האם מותר לי לעשות טיפולי לייזר או כל טיפול אחר להעלמת הפלומה ולהבהרת הכתמים? הפגיעה במראה החיצוני מאוד מציקה לי. תודה רבה לעונים.

10/09/2016 | 23:27 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, תופעות שתארת ישתפרו עם הזמן, אך יתכן ויעברו חודשים. אבל אם זה מפריע ובולט, באופן כללי אין התוויה נגד טיפולים קוסמטיים אחרי סיום טיפול כימי. בברכה

מנהל פורום סרטן השד