Prejeta and complete response

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/09/2016 | 08:57 | מאת: Tal

שלום רב. אובחנתי עם her2 tripple positive לפני כשישה חודשים. דרגה שתיים עם נגעם בבלוטות השחי. טופלתי ב AC ארבע טיפולים וטקסול, הרצפיטין ופרגטה. עברתי ניתוח כולל הוצאת בלוטות. תוצאת הניתול היא Complete response. אני מטופלת בחו"ל והיה עליי לשלם עבור כל מנה של פרז'טה. כבר קיבלתי חמש מנות והאחרונה מתוכננת השבוע. האונקולוגית אמרה שמאחר ומדובר בcomplete response היא לא חושבת שאני צריכה את המנה השישית . אני יכולה לשאת בהוצאה הכספית. הייתי מעוניינת לדעת אם יש צורך במנה השישית בכל מקרה. Many Thanks for your answer

06/09/2016 | 23:43 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, בדרך כלל טיפול טרום ניתוחי שניתן וכולל AC ואחר כל טקסול, הרצפטין ופרגטה כולל 4 קוסים של פרג'טה, במשלב אחר של TCH-P נכללים 6 קורסים של פרג'טה שלרוב כולם ניתנים לפני הניתוח ואחרי ניתוח ממשיכים כבר עם הרצפטין לבד ( כטיפול ביולוגי משלים) כמובן בכל בית חולים יש את הפרוטוקול עם העדפות שלו, אבל באופן כללי ניתנים בין 4 ל6 קורסים של פרג'טה במטרה להגיעה לתגובה מלאה. עדיין אין מידע ממחקרים רנדומליים על רווח ממתן פרג'טה עם הרצפטין כטיפול משלים לשנה בברכה

מנהל פורום סרטן השד