סרטן שד מפושט לעצמות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/07/2016 | 22:07 | מאת: מיכל

שלום אני כבר עשר שנים אחרי אבחנה של גרורות בעצמות. אני על לטרוזול והמחלה יציבה. האם מחלה בעצמות סופה להתפשט גם לאיברים אחרים או שהיא יכולה להישאר רק בעצמות? האם מחלה שמפושטת רק לעצמות יכולה להיות מסכנת חיים? תודה רבה ושבוע טוב

25/07/2016 | 19:13 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום מיכל, סרטן שד יכול להישאר מפושט רק לעצמות , אך גם יכול להתפשט בהמשך לעברים אחרים. שני המצבים עלולים לסכן חיים,אך בדרך כלל מחלה עם פיזור לעצמות בלבד איטית יותר עם פרוגנוזה טובה יותר ומגיבה זמן ממושך יותר לטיפולים בברכה

מנהל פורום סרטן השד