תרופה Megace תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/07/2016 | 18:56 | מאת: אייל

שלום רב. קראתי שאחד מהתופעות הלוואי של התרופה "מגייס" שהיא עלולה לגרום לקריש דם. מאחר שלאימי היה בעבר טרומבוזיס בשער הוריד בכבד רציתי לדעת עד כמה התופעה נפוצה, והאם זה מקובל טיפול שכזה לאחר טרומבוזיס

14/07/2016 | 23:06 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, לפי סיפרות רפואית שכיחות אירועים טרומבוטיים, בעיקב בוורידי הרגליים בין 5 ל10% בנשים עם סרטן שד גרורתי. כדאי להתיעץ עם אונקולוג מטפל ומומחה בהפרעות קרישה לגבי צורך בטיפול לדילול דם במקביל בברכה

מנהל פורום סרטן השד